Jump to content
Emily_F

[V11. 2] Armoury screen - armour keeps resetting to nothing equipped

Recommended Posts

Thanks. Do you happen to have a save from towards the end of one of your missions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone tell me if this is a bug where you add kevlar armor to your squad in the armory section, but later on (still in the armory) find that the armor has mysteriously disappeared?  That's what I've experienced but also found that if I re-apply the armor once or twice, the change becomes permanent (for that coming battle).  Or are we talking about armor that disappears while actually IN combat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, maxm222 said:

Can someone tell me if this is a bug where you add kevlar armor to your squad in the armory section, but later on (still in the armory) find that the armor has mysteriously disappeared?  That's what I've experienced but also found that if I re-apply the armor once or twice, the change becomes permanent (for that coming battle).  Or are we talking about armor that disappears while actually IN combat?

It dissappears when you finish the mission. That being said, there's no way of telling if you're actually wearing it on the mission anyway. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×