Jump to content
Man of Doge

Having trouble getting an armor to show up properly, what am I doing wrong?

Recommended Posts

Just extract the contents of the attachment and load up Ground Combat when you put the Mirage Battlesuit on a soldier in the dropship. The soldier should look like a Praetor, but instead it looks like a darker and more comical version of a soldier in jackal armor... :(

If someone can figure out what I've been doing wrong here: please help--this is not my area of expertise when it comes to modding...

Here's the file:

http://www.goldhawkinteractive.com/forums/downloads.php?do=file&id=104

Edited by Man of Doge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a look, the only thing I could think of is if the game is finicky about spelling and wants you to spell it the english way - "armour" rather than "armor".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Had a look, the only thing I could think of is if the game is finicky about spelling and wants you to spell it the english way - "armour" rather than "armor".

Ah, righty-- had a look at the coding against the folder's name and yes; That would be a mistake I made when naming the armor-sprite file. ;)

Basically; just remind me to get more sleep so I can read what I'm typing. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×