PDA

View Full Version : transfer my soldiers



aliencrush
01-30-2012, 18:05
I have not find a way to transfer my soldiers from one base to a nother. And I miss it a loot :(

It could be wery usefull for a new base so you can get some of your god soldiers to a new base and help the newbies :cool:

I could suggest something like when you transfer them. It woud take them 12 hours or 1 day to get to the new base. The delay is because they ned to trawel to the base (I donít suppose they have teleporters) another thing is Because then you can not use it to send some soldiers to a base. when you can see a ufo Is going to make an assault on the base

Oh and a little thing. Is it possible to make the mission brifing before the mission. So you can see what size of ufo you are attacking :)

anotherdevil
01-30-2012, 21:02
is there not a transfer screen implemented? I believe it is the stores screen (or whatever it is called)

Chris
01-31-2012, 01:42
You're right. There's no way to transfer vehicles, aircraft or personnel between bases yet. We need to implement that really.

aliencrush
01-31-2012, 14:17
thanks :D

Amiga4ever
01-31-2012, 14:39
Maybe air transport will make more fun :)) Special slow plane + escort to do it. More realistic. I vote for this method :rolleyes:
BTW teleport still is not invented

anotherdevil
01-31-2012, 19:14
that's planned, don't worry (AFAIK)

mrsisk
02-27-2012, 06:02
Is it there yet?
What about now?
What about now?
What about now?
What about now?
What about now?

;)

Didn't realize it wasn't in there and I've been training up all these different soldiers in my main base anticipating sending them elsewhere...guess I just need to fire all the low lifes and stick with my main dudes...lots of Captains running around!

Gorlom
02-27-2012, 06:40
Ironicly after the new hire system is implemented that's (fireing them at one base and hireing them at another) technically a way to transfer soldiers between bases, albeit a bit pricy method.