Jump to content

[v1.51] Savegame not loading


Recommended Posts

Hello,

I have been playing Xenonauts v 1.51 for a couple of months, and everything was fine. But some days ago my last savegame stopped loading with an error message:

xn1.JPG

The game is fine - old saves can be loaded. Visual C++ on my PC is also fine - I have tried this Savegame on another PC, and this savegame fails with the same error.

Can anybody have a look? Maybe this Savegame works fine in the latest version of the game? Or it is totally corrupted? I will loose a lot of progress, if don't make this work.

[ATTACH]6323[/ATTACH]

xn1.JPG

111.sav

xn1.thumb.JPG.e3120c996d1315df65ddd743f0

111.sav

Link to comment
Share on other sites

Hmm, unfortunately it looks like that save game is corrupted even in the latest version of the game (V1.59). I'm not sure what might have caused it but I'd really suggest updating to V1.59 as we've fixed a lot of bugs since V1.51 and one of them might have caused this corruption.

Sorry - hopefully you've got an autosave you can fall back on so you don't lose your entire game!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...