Jump to content
ChaseBears

Zombie mod problem.

Recommended Posts

Hi, I seem to have an unkillable mod. I'm running the experimental beta, it says so in the launcher, yet I don't have the combat shield and the Foxtrot has 4 missile hardpoints. I'm sure this is because of the mod; yet the mod doesn't exist. I deleted it from all locations (game dir, mods dir, other mods dir, download folder), verified the game cache, wiped the game directory and redownloaded, checked Appdata and My Documents for rogue copies of the files, and started new games three times. It's all been a bust.

The game definitely has the updated geoscape look of the experimental beta, so its not some weird flaw in the launcher. And I can look directly at aircrafts.xml and see the Foxtrot with 2 hardpoints. But I make a new games and rush Foxtrots and they still have 4. The mod does not show in the Modding Tools. I also tried re-installing the mod then deleting it with Modding Tools.

I feel I'm missing something but :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh...funny.At first I thought that you were making a zombie mod for xenonauts :)

The answear is simple...The Modding Tools from the launcher doesn't work.If you want to install mods you have to install them into assets folder manually

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything else is fine? If so, got into 'items.xml' and set weapon.combatshield to unlimited, and go into aircrafts.xml and change the 4 heavy hardpoints for the MiG to 2, and remove the sidewinder entries in the loadout section for it.

Then start a new game, otherwise the MiG will be odd and crash if you click on the extra hardpoints.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Sathra?Just so I know...My version is still v18...Playing over again...with your mod...but I seem to not get combatshields...In that version...Is it safe to activate them to be unlimited or not?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be, I have them active by accident in V6 and no-ones reported problems with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Everything else is fine? If so, got into 'items.xml' and set weapon.combatshield to unlimited, and go into aircrafts.xml and change the 4 heavy hardpoints for the MiG to 2, and remove the sidewinder entries in the loadout section for it.

I wish ;_; I can look at those files and combat shield is available and mig has 2 hardpoints *and they are still wrong in the game*. In new games.

It's an unkillable monster. :|

The only thing I haven't tried is rebooting; I need to clean up some stuff I'm working on first. I have a suspicion its a weird memory issue with the game. Thank you for your responses, though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive noticed that the game seems to have a few seconds of black screen issues when you first open the game after the game detects the game files have been altered, but this subsides when the games has booted like this once...

This is suspiciously compiling-like.

Try altering a game file, and see if this clears the old games conception of what it should be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×