Jump to content
Sign in to follow this  
silencer

[v17.1 Geoscape] Can't demolish generator

Recommended Posts

I have build standard generator and when I could alenium generator. Having excess of power I tried to demolish standard generator but could not. I briefly saw dev console log something

 

image.thumb.png.a3c57abb891542b3c03fb113807aebb8.png]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, silencer said:

I have build standard generator and when I could alenium generator. Having excess of power I tried to demolish standard generator but could not. I briefly saw dev console log something

 

image.thumb.png.a3c57abb891542b3c03fb113807aebb8.png]

 

I got the same bug, only difference that i have multiple standard generator what i can demolish the only generator what i can't is the one which one was at the base from the begining.

Share this post


Link to post
Share on other sites

But there are no generators at the beginning. Access lift provides intial power, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Additionally for some reason I could not demolish following living quarters despite having extra space:

image.thumb.png.2fc9d22f28f16349b357522ed20a311d.png

I could however demolish the one next to the laboratory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/6/2021 at 3:35 PM, silencer said:

Additionally for some reason I could not demolish following living quarters despite having extra space:

image.thumb.png.2fc9d22f28f16349b357522ed20a311d.png

I could however demolish the one next to the laboratory.

Thanks. We'll take a look at what's going on.

EDIT - actually, if you could demolish the one by the lab then you need to make sure you'd have enough Living Capacity even if the adjacency bonuses would be removed as a result of demolishing the Living Quarters, as each of those four living quarters arranged in a square is getting quite a lot of bonus space from adjacency there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, silencer said:

If that would be the case I would receive a popup, but I didn't 

Do you have a save game I could look at? Might help me figure out what's going on.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/10/2021 at 9:27 PM, silencer said:

Here is the save 

user_s8-8.7z

Thanks. Yeah, that is a strange issue. We've fixed some bugs related to the demolition pop-up not appearing so hopefully this is now fixed, but I'm not 100% sure. If you see it happen again in V18 onwards please let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×