Jump to content
Sign in to follow this  
Moonfire

[V15.0 - Geoscape] Constructed interceptors will not dispatch with starting interceptors

Recommended Posts

Hmm... crazy. Have noticed something similar in the last Beta, but only in the first Interception-Part. Then the Failure was gone from alone. Short said: a self-repairing Failure / Bug

The same effect you will have with your first Air-Fight. You can´t give Orders to your Interceptors and they won´t shoot Rockets, dosen´t matter what you are doing. In the second Air-Fight that Failure / Bug is gone, short said: Self-Repaired.

Why it is so I don´t know. The Curious thing is that it comes only with the Interceptors, not for the Transport, Soldiers or Vehicles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had no issues with my air combat this time around, just the persistent inability to add the newly constructed interceptor to a squadron with the starting interceptors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Moonfire said:

I built a new interceptor and am unable to add it to a squadron with the starting interceptors. This constructed interceptor is also made available for sending to crash sites.

user_aircraft_error-4.json

Thanks, I can reproduce this. We'll have a look at this and get it fixed for the hotfix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×