Jump to content
Sign in to follow this  
chiroho

[V9.0 Geoscape] Interceptions all seem to launch from your original base

Recommended Posts

I have multiple bases each with one aircraft assigned. When a UFO appears, I go to the interception screen and the time and location given for each interceptor is the correct location. However, the interceptors always seem to launch from your initial base. See screenshot.

zfOpY1Z.jpg

The aircraft intercepting the UFO in the US is supposed to have launched from there, and the interception in Latin America is supposed to have launched from that location. However, you can see that they are all coming from my main base and the time taken to get to the UFO is as though that is where the aircraft launched from.

Interestingly, after the interception the aircraft returns to the correct base. 

I don't know if the issue was that the aircraft were constructed at the main base and then transferred to a different location, and I've not done that many interceptions so it's possible that next time this doesn't happen, but at least once the aircraft launches from the wrong location.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hah, yeah, that's a bit of an issue. I've done a bit of testing and it does only seem to affect planes that have been relocated; they don't seem to update their location on the Geoscape until they've gone out on a mission. We'll get it fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×