Jump to content
Chris

New forums online!

Recommended Posts

Thanks, it is indeed looking good! I hope the new server will be a nice benefit to better support X2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, StellarRat said:

I'm getting this strange TWiki thing when I go to goldhawkinteractive. 

Ah, looks like the non-www version displays something strange. Go to www.goldhawkinteractive.com. I'll look into the non-www now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, there was another bug in the server configuration. The Twiki should be gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you elaborate? It's just a very unfinished site, or are you getting something else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am seeing the below on the page, don't click the links folks just in case.

 

 

Xeno.PNG

Edited by Kaiphus_Kain
Changed to Screen capture

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah - everything there is safe, but the theme has reset itself to its default appearance, including placeholder text, hence the weird appearance (although the content is still there). Investigating.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the http links again now (after clearing browser cache or in an incognito window).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×