Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 63

Thread: FAQ - Frequently Asked Questions

  1. #21
    Maybe they should include the 3D models with the modding utilities to aid in this sort of thing.

  2. #22
    Here is a a suggestion please add FAQ to the title of the thread -_- Iv been looking for one since i bought the game and I just looked here.

  3. #23
    I have a question, can you have more than 1 chinook in a base? I have a lot of men but all of them can't fit in the one chinook, so they're just sitting around doing nothing.

    *EDIT*

    Nevermind, I didn't realise I didn't have an empty hangar, oops.
    Last edited by iMuzzaa; 06-15-2012 at 14:54.

  4. #24
    Commander Jean-Luc's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,548
    You can but you need a hangar for it.
    "This is a primitive culture. I am here to facilitate its incorporation"

  5. #25
    Sergeant Korval's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    120
    The second question under the "soldiers" category, "Will there be female soldiers," needs to be updated since they're now in.

  6. #26
    Forum Moderator Max_Caine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Angleterre
    Posts
    4,048
    Gazz, be a love and could you FAQ:

    - Underwater missions
    - Rotate ground combat screen

    These appear a lot, and the answers always come up the same.

  7. #27
    Has the game hills and slopes? I mean, multilevel terrain apart the buildings? Would the terrain blocks be affected and modified by an explosion?

  8. #28
    WishfullThinker Gorlom's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    4,074
    The game is planned to have hills yes. I assume that they would be affected by explosions but I don't know.

  9. #29
    Squaddie Simmo753's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    All over the place, Kent ATM
    Posts
    71

    Q=Will we be able to re-name soldiers A= yes

    With regards to the soldier re-naming, the answer is yes but is that just the call sign or will it include the bio fields aswell?

  10. #30
    WishfullThinker Gorlom's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    4,074
    Probably won't be able to rename in the bio fields... unless you can motivate it somehow. I know this sounds a little bit douchy. but I just don't see the point of being able to rename them there. (Instead of getting mad at me for not understanding, convince me and the others reading your suggestion )

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •