Jean-Luc

Think I found a solution for the 404s

11 posts in this topic

I couldn't access my own thread so I started experimenting.

This is what the link originally looks like:

http://www.goldhawkinteractive.com/forums/showthread.php?1246-Baldur-s-Gate-Enhanced-Edition-%28No-it-s-not-a-kickstarter-p%29

%28 and %29 are the brackets (they are actually displayed as brackets but when I pasted the link they turned to code). What I did was simply delete the bolded part (including the dash after "1246") and I could access the thread. That's it really.

Later I got a 404 when I tried posting in it and got around it with a similar workaround but then I noticed I had double posted so it appears that even if you get a 404 when posting the post still gets successfully...posted.

This isn't perfect obviously as it requires you to constantly make adjustments to links that don't work but maybe the info can be used to "fix the site" for good.

Edited by Jean-Luc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firefox (also tried Chrome). Neither worked.

The same workaround can be applied to other problematic thread like these:

http://www.goldhawkinteractive.com/forums/showthread.php?1228-I-bought-the-game-more-than-1-year-ago...&goto=newpost

http://www.goldhawkinteractive.com/forums/showthread.php?597-Combat-GUI-Update-%28feedback-please%29

Edited by Jean-Luc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untill then please avoid using (, ), + and ... in thread titles. thank you =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Untill then please avoid using (, ), + and ... in thread titles. thank you =)

Yeah, I knew that and then totally put brackets in my thread title. :P Pretty brain-dead of me but what can ya do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

you could press edit post and change the title of the thread? (and press edit on the double post and delete that extra one yourself instead of waiting for sathra)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I deleted my double post (forums generally don't allow regular members to do this so it never occurred to me to try) but I can't change the title. :(

When I try to save the edited title I get a 404 again and the change doesn't get memorized. When I try editing again, the new title is remembered in the title edit bar but the issue repeats itself. Can't save the changes and I don't know how to get around the 404 in this instance.

Edit: Oh wait, the thread title in the OP does get changed but the topic title (the one you see from the "outside") can't be edited. They are two different things apparently. Oh for Goddess' sake.

I did ask Sathra to remove the brackets from the "real" title so hopefully he'll be able to do so.

Edited by Jean-Luc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indeed, thanks. I think it's fixed now. I changed some settings with the SEO friendly URLs and it appears to have resolved the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*sings* Chris broke the forum, Chris broke the forum...

Then fixed it again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now