PDA

View Full Version : [v8.2 Base Info] - Radar Name Missing



Mr. Sparkle
12-10-2011, 12:26
Brand New Install, New Game, First or second time looking at base buildings

The Radars (both) just have "####" listed as their building name on mouse over.


Edit: I see now this was already reported... I was just so excited to post something. I'd delete this if I could, but don't see a way.

Straker
12-11-2011, 02:33
Already reported. Hopefully can be corrected in v8.3.

Sathra
12-12-2011, 13:28
I can delete it if you want.

Straker
12-12-2011, 18:04
No need really.

Chris
12-12-2011, 20:21
Fixed up, thanks for trying nonetheless :)